Tervetuloa Raudanmaan jouluun! Varasimme teille jouluisen kokoustila Keson 4 tunnin ajaksi käyttöönne. Kyläilyn aikana toivomme teille rauhoittumista ja joulutunnelmiin asettumista.

Mikäli haluat varata teille Pikkujoulut, mutta maksaa laskulla, niin ota yhteyttä tilavaraukset.raudanmaa@gmail.com

Aluksi leivotaan perinteisiä piparkakkuja ja päästään jouluntunnelmaan perinteisen yhdessä tekemisen, tuoksujen ja makujenkin kautta. Taikinaahan saa myös vähän maistaa.

Leivonnaisten paistuessa lähdetään yhdessä hakemaan metsästä rauhaa kehoon ja mieleen ja kuljetaan läpi Raudanmaan oma 10 pisteen Metsämielikävely. Kävelyreitti on pituudeltaan noin 3km ja reitti tehdään metsäisellä hiekkatiellä. Ryhmä kulkee Metsämielipolun itsenäisesti, ohjeiden ja kartan avulla.

Kävelyn jälkeen voitte halutessanne ruokailla Kahvila Mäyrän ruokalistalta. Teillä on yksityinen tila varattuna koko vierailunne ajaksi. Pyydämme teiltä ruokatilaukset heti vierailunne aluksi, jotta ruoka-annokset ovat valmiina saapuessanne. Ruokailu ei sisälly päivän hintaan, jotta jokainen voi valita haluamansa annoksen.

Tämän jälkeen koristellaan piparkakut joulumusiikin soidessa. Jokaisen piparkakku saa olla oman näköisensä, persoonallinen luomus. Piparkakkujen koristelun jälkeen nautitaan Glögitasting Raudanmaan tyyliin. Pääsette valitseman oman suosikkinne ja testaamaan makunystyröitä, mistä mikäkin glögi on valmistettu ja millaisia mausteita näistä löytyy. Kuka arvaa lähimmäs ja mistä tulee teidän ryhmänne suosikki?

Pikkujoulujen pääteeksi voitte vielä käydä tapaamassa Pikkupihan eläimiä niin ulkotarhoissa, kun uudessa Laamalassammekin ja viedä Pupulaan pupuille ja marsuille herkkukipot terveisinä.

 
Tule nauttimaan joulun tunnelmasta kaikilla aisteilla: leipomaan ja maistelemaan pipareita, rauhoittumaan metsäkävelyllä, tutustumaan glögitastingin saloihin ja tapaamaan Pikkupihan ihanat asukit.

35€/hlö, minimilaskutus 10 hlöä. Lisähenkilöt 30€/hlö